Etusivu » SFJ hakee toiminnanjohtajaa

SFJ hakee toiminnanjohtajaa

mennessä | loka 8, 2015 | Yleinen | 0 Kommenttia

Suomen freelance-journalistit ry on noin 1200 media-alan freelancereista koostuva yhdistys, johon kuuluvat pääasiassa lehdistölle työskentelevät vapaat journalistit. Yhdistys kuuluu Suomen Journalistiliittoon. Yhdistykseen kuuluu muun muassa graafikkoja, valokuvaajia, kirjoittavia toimittajia, kustannustoimittajia ja kääntäjiä sekä radio- ja tv-työtä tekeviä journalisteja.

Suomen freelance-journalistit ry hakee toiminnanjohtajaa 1.1.2016 alkavaan määräaikaiseen työsuhteeseen, joka kestää 31.12.2016 saakka. Työsuhteen jatko määräaikaisuuden jälkeen on vielä epävarma, mutta mahdollinen rahoituksen jatkuessa. Työaika on neljä päivää viikossa.

Toiminnanjohtajan tehtävänä on johtaa yhdistyksen toimintaa yhdessä hallituksen kanssa. Työhön kuuluvat sekä yhdistyksen keskeisten toimintamuotojen, muun muassa koulutustoiminnan käytännön järjestelyt ja yhdistyksen toiminnan kehittäminen että yhdistyksen toimistotehtävien hoito.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu lisäksi yhdistyksen sidosryhmä- ja yhteiskuntasuhteiden hoito ja hän toimii yhdistyksen hallituksen esittelijänä. Toiminnanjohtaja osallistuu myös alan pohjoismaiseen ja kansainväliseen yhteistyöhön, joten hakijalta edellytetään käytännön englannin kielen taitoa ja toivotaan ruotsin kielen taitoa.

Edellytämme tehtävään valittavalta kokemusta järjestötoiminnasta ja mielellään Suomen freelance-journalistit ry:n toiminnan ja alan tuntemista, talousosaamista, viestinnällisiä taitoja, organisointikykyä sekä avointa, eteenpäin suuntautuvaa asennetta.

Tehtävästä maksetaan lehdistön työehtosopimuksen IIIa-palkkaluokan peruspalkkaa työaikaan suhteutettuna, joka on 2550 € kuukaudessa. Yhdistyksen toimitilat ovat Suomen Journalistiliiton yhteydessä Helsingin Hakaniemessä.

Hakemukset tulee toimittaa 31.10.2015 mennessä Suomen freelance-journalistit ry:lle osoitteella Siltasaarenkatu 16, 7. krs., 00530 Helsinki tai sähköpostilla yhdistys@freet.fi

Lisätietoja antaa yhdistyksen asiamies Jukka Väyrynen, puhelin 045 619 9958  (ti-to klo 12-16), sähköposti yhdistys@freet.fi. Yhdistyksen nettisivut osoitteessa: www.freet.fi

Arkisto

Pin It on Pinterest