Etusivu » SFJ hakee toiminnanjohtajaa

SFJ hakee toiminnanjohtajaa

mennessä | elo 30, 2019 | Yleinen | 0 Kommenttia

Suomen freelance-journalistit ry on Suomen Journalistiliiton jäsenjärjestö, johon ovat järjestäytyneet vapaat journalistit. Yhdistykseen kuuluu 1500 jäsentä, muun muassa graafikoita, valokuvaajia, kirjoittavia toimittajia, kustannustoimittajia ja kääntäjiä sekä radio- ja tv-työtä tekeviä journalisteja.


Toiminnanjohtajan tehtävänä on johtaa yhdistyksen toimintaa yhdessä hallituksen kanssa. Työhön kuuluu muun muassa koulutustoiminnan suunnittelu ja järjestäminen, taloushallinto, budjetointi, tiedottaminen, jäsenneuvonta ja yhdistyksen toiminnan kehittäminen.  Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat lisäksi yhdistyksen sidosryhmä- ja yhteiskuntasuhteiden hoito ja hän toimii yhdistyksen hallituksen esittelijänä ja sihteerinä. Toiminnanjohtaja osallistuu myös alan pohjoismaiseen ja kansainväliseen yhteistyöhön, joten hakijalta edellytetään englannin ja ruotsin kielen taitoa.


Edellytämme tehtävään valittavalta kokemusta järjestötoiminnasta
ja mielellään Suomen freelance-journalistit ry:n toiminnan, yrittäjyyden ja media-alan tuntemista, talousosaamista, viestinnällisiä taitoja,
organisointikykyä sekä avointa asennetta ja eteenpäin suuntautuvaa, kehittävää otetta.

Työsuhde alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan. 
Työsopimuksessa noudetaan soveltuvin osin Lehdistön työehtosopimusta. Palkka on 80 % palkkaluokka 3 A:sta. Työaika on neljä päivää
viikossa.

Yhdistyksen toimitilat ovat Suomen Journalistiliiton yhteydessä Helsingin Hakaniemessä.
Hakemukset tulee toimittaa 30.9.2019 mennessä Suomen freelance-journalistit ry:lle sähköpostitse yhdistys@freet.fi


Lisätietoja antaa yhdistyksen puheenjohtaja Sami Turunen puh. 0400 505 790 ( ma-pe kello 16-18)  ja toiminnanjohtaja Anna Kähkönen, puh. 045 619 9958  (ma-to kello 14-16).

Arkisto

Pin It on Pinterest