Etusivu » SFJ 10 vuotta – Tervetuloa FREE10-seminaariin!

SFJ 10 vuotta – Tervetuloa FREE10-seminaariin!

mennessä | marras 2, 2015 | Yleinen | 0 Kommenttia

Tervetuloa FREE10-seminaariin! 

Entäpä jos medialla onkin runsaasti korkkaamattomia mahdollisuuksia? Entäpä jos journalistin ammatilla on vielä paljon käyttöä – myös muille kuin perinteisille mediataloille? Millainen on vapaan journalistin ammatin tulevaisuus? Miten työn tekeminen muuttuu? Koetatko jääräpäisesti pärjätä vanhoilla keinoilla, vai olisiko uusien ratkaisujen aika? Miten omaa osaamista voisi markkinoida vieläkin paremmin? Suoraa puhetta ja paljon muuta luvassa FREE10-seminaarissa joulukuussa!

Suomen freelance-journalistit ry täyttää 10 vuotta ja juhlistaa syntymäpäiviään FREE10-seminaarissa Lume-keskuksen Sampo-salissa Helsingissä 9.12.2015. Seminaarissa suunnataan katse vahvasti nykyhetkeen ja tulevaisuuteen. Tule inspiroitumaan ja tapaamaan kollegoita. Tervetuloa juhlapäivään mukaan!

Paleface avaa FREE10-seminaarin kolmen biisin akustisella setillä. Paleface (Karri Miettinen) on yksi maamme arvostetuimmista ja kansainvälisimmistä rap-artisteista.

Lue lisää ohjelmasta ja täytä ilmoittautumislomake seminaarin nettisivulla: https://www.freet.fi/Free10/

Paikkoja rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

FREE10-seminaari ke 9.12.2015 

Mediakeskus Lume, Helsinki

Päivä alkaa Lume-keskuksessa Helsingin Arabiassa kello 09 ilmoittautumisella ja kahveilla.

Kello 10 alkaa Sampo-salissa ohjelma, joka päättyy kello 16.45 alkavaan parin tunnin coctail-tilaisuuteen. Lisäksi päivän aikana tarjotaan myös lounas.

FREE10-seminaari on ilmainen Journalistiliiton freejäsenille (katso lisätietoja alta). Hinta Journalistiliiton muille jäsenille 90 €. Jos et kuulu Journalistiliittoon, on hinta 145 €.

FREE10-seminaaripäivä on Journalistiliiton freejäsenille ilmainen, mikäli haet ilmoittautuessasi samalla stipendiä lehdistön freelancereiden apurahahoitokunnalta. Stipendistä ei tule karenssia. (Stipendejä ei voida myöntää Radio- ja tv-toimittajien liiton RTTL:n freelance-jäsenille, eli FAO:laisille, koska heillä on oma rahasto).

Lisäksi korvataan jälkikäteen Suomen freelance-journalistien jäsenille pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvien matkakuluja maksimissaan 50 euroa, edullisimman matkustuskeinon mukaan, kuittia vastaan.

Lämpimästi tervetuloa juhlistamaan Suomen freelance-journalistien syntymäpäiviä!

Lisätietoja: Hanna-Kaisa Hämäläinen, SFJ:n puheenjohtaja,  free10seminaari@gmail.com

Arkisto

Pin It on Pinterest