Etusivu » Rikastu ryhmässä

Rikastu ryhmässä

mennessä | tammi 14, 2019 | Yleinen | 0 Kommenttia


Vapaille journalisteille ja kääntäjille räätälöidyssä työnohjausryhmässä käsitellään freelancereille tärkeitä asioita, kuten uusien tilausten hankkimista, oman kilpailukyvyn parantamista, itsensä johtamista, ajanhallintaa, palkkioita, markkinointia sekä uusien tuotteiden ja palvelujen kehittämistä. Tavoitteiden asettaminen konkreettiseen muotoon auttaa tekemään niistä totta. 

Vuorovaikutus on avain ammatilliseen kehittymiseen. Ideoiden jalostaminen, uusien aluevaltauksien tekeminen ja ongelmien ratkaiseminen on hedelmällisintä ryhmässä. Yksin on vaikea kehittää bisnestä. 

Ryhmää ohjaa voimavarakeskeinen työnohjaaja, kouluttaja, innovaattori ja pitkän linjan freelance-toimittaja Tiina Komi, joka on erikoistunut itsensätyöllistäjien sparraamiseen. Nyt käynnistyvä valmennus on jo Tiinan yhdeksäs freelancejournalisteille räätälöity työnohjausryhmä. Osallistujat ovat kokeneet työnohjauksen hyödyllisenä ja palkitsevana. 

Rikastu ryhmässä– työnohjaus käynnistyy 19.3 kello 10 -12 Helsingissä. Ryhmä kokoontuu kymmenen kertaa 3–5 viikon välein. Tapaamisten ajankohdat sovittaan yhdessä. Kesällä on pidempi tauko. Mukaan mahtuu kymmenen henkeä. 

Rikastu ryhmässä-työnohjaus maksaa 300 euroa henkeä kohden. Voit anoa työnohjauksen kuluihin 270 euron pikkustipendiä. Stipendihaku alkaa 4. helmikuuta.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: tiina.komi@kolumbus.fi ja 040 5634 768 

Arkisto

Pin It on Pinterest