Etusivu » Palkkiosuositukseen muutoksia

Palkkiosuositukseen muutoksia

mennessä | elo 28, 2019 | Yleinen | 0 Kommenttia

SFJ:n hallitus muokkasi vuoden alussa julkaistua palkkiosuositusta jäsenpalautteen perusteella. Valokuvaajille palautettiin ns. pyllynnostohinta, minimitaksa, jonka alle keikalle ei usein lähdetä. Lisäksi suosituksessa muistutetaan, että matka-aika on laskutettavaa työaikaa. Yleisön pyynnöstä myös muistutus tekijänoikeuksien laajuuden vaikutuksesta palautettiin tekstin alkuun.

Moni on toivonut suosituksiin kappalekohtaisia suosituksia, kuten merkkimääriä tai kuvamääriä. Palkkiosuosituksien on perustuttava tilastotietoihin, kuten työsuhteisten kollegoiden ansioihin ja kappalekohtaiset suositushinnat katsottaisiin kilpailuvirastossa yrittäjien laittomaksi kartelliksi. Siksi voimme vain antaa tilastollisia esimerkkejä siitä, millaisella laskutuksella yrittäjän sivukulut huomioon ottaen pääsee lähelle työsuhteisen journalistikollegan ansioita.

Katso suositukset tästä.

Omat hintasi voit laskea tarkemmin tällä Freetyön palkkiolaskurilla, johon voit syöttää oman toimintasi sivukulut, nehän vaihtelevat toiminnasta riippuen.

Arkisto

Pin It on Pinterest