Etusivu » Painettu freeluettelo ilmestyy tammikuussa 2022

Painettu freeluettelo ilmestyy tammikuussa 2022

mennessä | joulu 1, 2021 | Yleinen | 0 Kommenttia

Suomen freelance-journalistien ylläpitämä freeluettelo yhdistää ammattitaitoiset freelance-journalistit samaan osoitteeseen. Luettelossa on toimittajien ja valokuvaajien lisäksi graafikoita, videokuvaajia, kääntäjiä ja kustannustoimittajia.

Sähköinen luettelo löytyy osoitteesta freeluettelo.fi. Toimeksiantaja voi hakea freelancereita erilaisten hakutoimintojen avulla.

Painettu freeluettelo ilmestyy tammikuussa 2022. Sitä jaetaan lehtien ja sähköisen median toimituksiin, mainos- ja viestintätoimistoille ja ilmoittajille, ja sitä voi ti­lata veloituksetta Suomen freelance-journa­listien toimistosta: yhdistys@freet.fi tai 045 619 9958.

Kaikki luettelossa palvelujaan tarjoavat kuuluvat Suomen Journalistiliittoon. Sen freelance-jäseniksi pääsevät vain päätoimisesti journalistista työtä tekevät ihmiset, jotka ovat osoittaneet osaamisensa.

Freelancer, päivitä tietosi

Kun päivität tietosi sähköiseen freeluetteloon 15.12. mennessä, ne ehtivät myös ensi vuoden painettuun freeluetteloon. Tiedot painettuun luetteloon kootaan suoraan sähköisestä luettelosta. Löydät ohjeet profiilin tekemiseen ja neuvoja yleisimpiin ongelmatilanteisiin täältä.

Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia Else Kyhälälle: else.kyhala@gmail.com. Hän on Suomen freelance-journalistien hallituksen jäsen ja hoitaa freeluetteloon liittyviä asioita jouluun asti. Ei kannata hätääntyä, jos vastauksessa kestää joitain päiviä – se tulee kyllä!

Ensi vuonna kysymykset voi jälleen osoittaa tuttuun tapaan yhdistyksen toimistolle: yhdistys@freet.fi tai 045 619 9958.

Arkisto

Pin It on Pinterest