Etusivu » Osallistu Tutki!18-konferenssiin – liitto arpoo pääsylippuja

Osallistu Tutki!18-konferenssiin – liitto arpoo pääsylippuja

mennessä | helmi 5, 2018 | Yleinen | 0 Kommenttia

Journalistiliitto on tutkivan journalismin Tutki!18-konferenssin yhteistyökumppani. Jäsenten kesken arvotaan 20 pääsylippua kansainväliseen konferenssiin osallistumiseen Helsingissä 20.-21.4. Lippu sisältää ohjelman lisäksi kaksi lounasta sekä iltajuhlan päivällisineen. Konferenssi sopii opiskelijoista yleistoimittajiin ja tutkiviin konkareihin.

Tilaisuuden pääesiintyjät ovat mm. ihmiskauppaa ja kyberturvallisuutta tutkinut Pulitzer-palkittu Martha Mendoza sekä datajournalismin ja tiedonhankinnan huippuasiantuntija Paul Myers. Luvassa on myös kryptokoulutusta, asiaa julkisuuslaista, Excelin haltuunottoa, työkaluja vihapuheen kohteeksi joutuneille ja paljon muuta tärkeää ja kiinnostavaa.

Voit osallistua arvontaan täyttämällä Journalistiliiton verkkosivuilta löytyvän lomakkeen 18.2. mennessä. Arvonta suoritetaan 19.2. Huomioithan, että ilmoittautuessasi arvontaan sitoudut osallistumaan konferenssiin sen molempina päivinä. Muussa tapauksessa joudut palauttamaan lipun hinnan 175 euroa. Onnea arvontaan!

Arkisto

Pin It on Pinterest