Etusivu » Osallistu Journalistirockiin!

Osallistu Journalistirockiin!

mennessä | maalis 4, 2014 | Yleinen | 0 Kommenttia

Haluatko saada bändillesi mahdollisuuden päästä soittamaan ison yleisön edessä? Vai oletteko vasta suunnitelleet toimituksen oman bändin perustamista.

Niin tai näin, nyt kannattaa osallistua vuoden innostavimpaan journalistitapahtumaan – Journalistirockiin. Se on nimensä mukaisesti journalisteille suunnattu bändikilpailu, joka huipentuu Helsingissä 17. lokakuuta järjestettävään finaaliin. Loppukilpailuun pääsee kymmenkunta parasta bändiä, jotka valitaan alkukarsinnan perusteella syyskuun loppuun mennessä. Kisassa voi soittaa omaa tai lainamusiikkia.

Bändejä arvioi riippumattomat tuomarit, jotka valitsevat myös koko kilpailun voittajan.

Kilpailun nimessä on rock, mutta tyylilaji on vapaa. Pisteitä annetaan kokonaisuudesta, jossa tärkeässä roolissa on myös yleisö: mitä enemmän bändi saa houkuteltua lavan eteen innokkaita ja äänekkäitä fanejaan, sitä enemmän yhtye saa pisteitä.

Kilpailun motto on, että soittotaito ei ratkaise, mutta siitä ei ole haittaakaan. Tärkeintä on hyvä meininki, soittamisen ilo ja hauskat iltajuhlat, jotka toimivat myös samana päivänä järjestettävän Journalismin päivän virallisena jatkopaikkana.

Lisätietoja tapahtumasta ja tarkemmat ohjeet kilpailuun osallistumisesta kerrotaan kevään aikana eri kanavissa, muun muassa Journalisti-lehdessä.

Journalistirock-työryhmän puolesta,

Manu Marttinen, Journalistin toimitusihteeri

p. 050 3103 036

manu.marttinen@journalistiliitto.fi

 

Pasi Kivioja, Toimittaja ja viestintäyrittäjä

p. 040 7187 242

pasi.kivioja@viestintaluotsi.fi

Arkisto

Pin It on Pinterest