Etusivu » Miten toimii freen ja toimituksen vuorovaikutus?

Miten toimii freen ja toimituksen vuorovaikutus?

mennessä | elo 29, 2017 | Yleinen | 0 Kommenttia

Toimittaja Tiia Lappalainen tekee osana Haaga-Helian medianomin ylempää ammattikorkeakoulututkintoa kehittämistyötä, jonka aiheena on freelancerin ja toimituksen välinen (sekä toimituksen sisäinen) vuorovaikutuskulttuuri ja sen kehittäminen.

15.9. asti auki oleva kysely on yksi osa tutkimusta, ja sen tarkoitus on kartoittaa vuorovaikutuskulttuurin tämänhetkinen tilanne laajalla otannalla. Osaa vastanneista pyydetään vielä erilliseen, syventävään haastatteluun. Lappalainen käyttää tutkimusmenetelmänä toimintatutkimusta, joten työn  lopullisena tavoitteena on parantaa vuorovaikutuskulttuuria konkreettisten toimenpiteiden avulla. Osaksi tutkimusta tullaan myös haastattelemaan toimituksia ja erityisesti niiden ostavia toimittajia / kuvatoimittajia.

Kyselyyn voivat vastata niin freelancerit kuin toimitusten vakituiset työntekijät. Tutkimuksen päähuomio on freelancerin ja toimituksen välisessä vuorovaikutuksessa, mutta samalla kartoitetaan ja pyritään parantamaan myös toimitusten sisäistä vuorovaikutusta.
Kysely on auki 15.9. asti . Vastaa kyselyyn tästä.

Arkisto

Pin It on Pinterest