Etusivu » Miten tiedot uuteen freeluetteloon?

Miten tiedot uuteen freeluetteloon?

mennessä | marras 4, 2019 | Yleinen | 0 Kommenttia

Uuden verkkoluettelon hiominen on loppusuoralla. Luetteloon saavat tietonsa tällä hetkellä SFJ:n ja FAO:n jäsenet.

Uusi luettelo on toimintatavaltaan erilainen kuin vanha. Luettelo on pyritty suunnittelemaan freelancerin toimeksiantajan näkökulmasta: millaisia tietoja luettelosta haetaan ja miten ne saadaan nopeasti esiin tietokannasta. Tämä tarkoittaa sitä, että tietojen laittaminen vaatii freelancerilta hieman enemmän työtä. Uuteen freeluetteloon tehdään oma tili kaikissa niissä ammatillisissa rooleissa, joissa halutaan tulla näkyviin, kun aiemmin free selvisi vain yhdellä profiililla.

Näin laitat tietosi luetteloon

Rekisteröidy luetteloon sivun freeluettelo.fi alareunasta. Salasanan keksit itse. Kun olet rekisteröitynyt, saat sähköpostiisi vastausviestin tilin hyväksymisestä. Tarkistamme tässä vaiheessa jäsenyytesi.

Sähköpostiin lähetettävästä linkistä pääset kirjautumaan uudelle sivullesi ja täydentämään sinne tietosi. Tallenna salasanasi talteen.

Jos olet graafikko ja videokuvaava valokuvaaja, teet näille oman roolisivun. Kirjoittava toimittaja tekee itselleen profiilin kirjoittavana toimittajana. Jos hän haluaa tulla näkyviin myös kuvaavana toimittajana tai kääntäjänä sitä varteen tehdään uusi profiili.

Valitse valmiista valikosta omaa osaamistasi kuvaavat hakusanat aina sen profiilin mukaan, jota olet laatimassa. Jos teet vain yhden profiilin, laita sinne kaikki. Jos teet profiilin erikseen toimittajana ja valokuvaajana, poimi juuri niiden alle kuvaavat hakusanat. Voit myös lisätä uusia hakusanoja olemassa olevan listan lisäksi.

Voit linkittää profiilisi sekä omalle verkkosivullesi että omiin sosiaalisen median tileihin: Facebook, Linkedin, Twitter ja Instagram (tulossa).

Työnäytteinä luetteloon voi lisätä PDF- ja GIF-tiedostoja sekä linkkejä (tulossa). 

Sähköpostiosoitteesi näkyy ulospäin normaalissa muodossa, mutta se on koodattu niin, ettei sitä suoraan voi poimia haittapostitukseen.

Sähköisestä freeluettelosta ajetaan syksyisin painetun, freetyön toimeksiantajille postitettavan Freeluettelon matrikkelin aineistot. Rastita painettuun luetteloon haluamasi tiedot. SFJ tiedottaa marraskuussa jäsenilleen, milloin painetun luettelon tiedot ajetaan printtiluetteloa varten.

Arkisto

Pin It on Pinterest