Etusivu » Maria Markus Suomen freelance-journalistien puheenjohtajaksi.

Maria Markus Suomen freelance-journalistien puheenjohtajaksi.

mennessä | syys 15, 2020 | Yleinen | 0 Kommenttia

Suomen freelance-journalistien puheenjohtaja Maria Markus. Takana vasemmalla vuoden freelance-journalistiksi valittu Marika Lehto. Kuva Else Kyhälä.

Suomen freelance-journalistit valitsivat uudeksi puheenjohtajaksi toimittajan ja viestintäyrittäjän Maria Markuksen Tikkakoskelta. Puheenjohtajan kausi on kaksivuotinen.

Markus on SFJ:n pitkäaikainen aktiivi ja hän on toiminut useissa luottamustehtävissä myös Suomen journalistiliitossa. Aikaisemmin Markus toimi SFJ:n varapuheenjohtajana.

Suomen freelance-journalistien hallitukseen valittiin 12.9.2020 järjestetyssä vuosikokouksessa uusina jäseninä toimittaja Kirsi Haapamatti Seinäjoelta, toimittaja Anna-Sofia Nieminen Helsingistä, toimittaja Jukka Nortio Helsingistä, toimittaja  Tuukka Tuomasjukka Tampereelta ja kääntäjä Riina Vuokko Raaseporista. Varajäseniksi valittiin valokuvaaja Petri Juola Helsingistä ja toimittaja Anitra Rönkkö Espoosta. Hallituksen jäsenten kausi on kaksi vuotta.

Suomen freelance-journalistien hallituksessa jatkavat myös vuonna 2018 valitut toimittaja Sanna Heikkilä Helsingistä, kääntäjä Jaakko Kankaanpää Turusta, valokuvaaja Else Kyhälä Helsingistä ja toimittaja Noora Vaarala Helsingistä.

Arkisto

Pin It on Pinterest