Etusivu » Lehtikuvaajien Kopiosto-apurahat haettavana

Lehtikuvaajien Kopiosto-apurahat haettavana

mennessä | tammi 18, 2016 | Tekijänoikeudet | 0 Kommenttia

Jokesin Lehtikuvaajarahasto julkistaa haettavaksi apurahat lehtikuvaajille valokuvaproduktioiden tekemiseen sekä läheisesti lehtikuvausta sivuaviin opintoihin ja tutkimuksiin.
Haku alkaa 14. tammikuuta ja päättyy 5. helmikuuta kello 16.30.
Apurahahakemus jätetään Jokesin apurahajärjestelmään osoitteessa https://www.aspicore-asp.net/jokes/ . Merkitse hakemuksesi käyttökohteeksi lehtikuvaajarahaston stipendi.

Hakemukseen kuuluva sitoumus tulostetaan järjestelmästä ja postitetaan allekirjoitettuna säätiön toimistolle. Sitoumuksen on oltava perillä 10. helmikuuta mennessä.

Apurahaa hakevan valokuvaajan Kopiosto-valtakirjan tulee olla luovutettu Suomen Journalistiliitolle tai hakijan oikeus Kopiosto-apurahaan on muuten hakemuksessa perusteltava ammatillisella toiminnalla.

Hakemuksesta on löydyttävä perustiedot hakijasta (nimi, sosiaaliturvatunnus, osoite, työnantaja, työhistoria lyhyesti). Hakemuksessa on kerrottava apurahan käyttötarkoitus ja hankkeen kustannusarvio. Liitä työnäytteitä hakemuksesi tueksi ja /tai linkki porfolioosi.

Apurahoja ei myönnetä jo käynnissä oleviin koulutuksiin tai matkoihin tai jo toteutuneisiin hankkeisiin. Apurahoja ei myönnetä perusopintoihin, työmatkoihin eikä yksinomaan virkistystarkoituksiin.

Postitse, sähköpostitse tai faksilla lähetettyjä hakemuksia tai liitteitä ei oteta käsittelyyn.

Lisätietoja Journalistisen kulttuurin edistämissäätiön asiamieheltä, toimisto@jokes-saatio.fi, 050 551 3961

Arkisto

Pin It on Pinterest