Etusivu » Laita tietosi painettuun free-luetteloon

Laita tietosi painettuun free-luetteloon

mennessä | joulu 5, 2019 | Yleinen | 0 Kommenttia

Freelancereiden toimeksiantajille postitettavan Free-luettelon 2020 tiedot kerätään uuteen järjestelmään tulevien viikkojen aikana. 

Painettuun luetteloon laitetaan tiedot 15.12.2019 mennessä. 

Sähköisen ja painetun luettelon tiedot täydennetään osoitteessa www://freeluettelo.fi

Jos et ole vielä luonut itsellesi sivua freeluetteloon, käy rekisteröitymässä luetteloon etusivun alareunasta. Saat sähköpostiisi kuittauksen, kun tilisi on hyväksytty ja pääset lisäämään tietosi.

Tiedot eivät siirry automaattisesti sähköisestä luettelosta painettuun luetteloon, joten vaikka tietosi olisivat uudessa sähköisessä luettelossa, niin joudut tekemään vielä lisäykset. Eniten näkyvyyttä saat, kun ilmoitat tietosi sekä sähköiseen että painettuun luetteloon.

Painettavaan luetteloon voit valita yhden ammattiroolin. Jos teet useamman tyyppisiä töitä (esimerkiksi toimit sekä kirjoittavana toimittajana että kuvaajana), valitse se rooli, mitä pidät tärkeimpänä. Pakollisia lisättäviä tietoja ovat nimi ja sähköposti, josta toimeksiantajat voivat tavoittaa sinut. Lisäksi voit antaa myös muita tietoja.

Sähköiseen luettelon profiilikuvasi tulee myös painettuun luetteloon, mikäli rastitat, että haluat kuvasi luetteloon. Jos haluat painettuun luetteloon eri kuvan, kuin mitä käytät sähköisessä luettelossa, vaihda se väliaikaisesti profiilikuvaksesi loppuvuodeksi.

Sinun kannattaa ilmoittaa painetussa luettelossa myös sijaintisi. Monet toimeksiantajat hakevat tekijöitä joltakin tietyltä alueelta. Jos et halua ilmoittaa kotiosoitettasi, merkitse kuitenkin sijainniksi asuinmaakuntasi. 

Painettuun luetteloon saavat tässä vaiheessa tietonsa SFJ:n ja STTL:n freelance-ammattiosaston jäsenet sekä Turun journalistien freelancerit. Muiden Journalistiliiton jäsenyhdistysten freelancereiden osalta neuvottelut ovat vielä kesken. Tarkistamme tässä vaiheessa, että jäsenmaksut ovat kunnossa. Jos olet epävarma omasta tilanteestasi, ota yhteyttä Journalistiliiton jäsenpalveluun: jasenmaksut@journalistiliitto.fi

Sähköisen luettelon muutokset

Sähköinen Freeluettelo on uudistettu tänä vuonna, ja siinä on vielä paljon kehitettävää. Luetteloon voi nyt lisätä useampia työkieliä ja linkittää insta-tilinsä. Jokaisen tulisi käydä myös rajaamassa profiilikuvansa ylläpitosivulla, jotta se tulee hakutuloksiin venymättömänä.

Arkisto

Pin It on Pinterest