Etusivu » Kysely Yleisradion freetöiden palkkioista – vastaa ja voita 150 euron lahjakortti

Kysely Yleisradion freetöiden palkkioista – vastaa ja voita 150 euron lahjakortti

mennessä | touko 2, 2018 | Yleinen | 0 Kommenttia

Freelance-ammattiosasto kartoittaa Yhtyneet-sopimuksen määrittelemien minimipalkkioiden päälle maksettavien lisien yleisyyttä ja suuruutta. Kysely koskee kaikkia toimittajia, jotka ovat tehneet Yleisradioon työsuhteista freelancer-keikkaa; joko audiotyötä (radio, verkko, esimerkiksi podcastit) ja/tai audiovisuaalista työtä (televisio, verkkoon tehtävät videot) ja/tai Yhtyneet-sopimuksen mukaista tuntityötä (15 §).

Kyselyyn vastataan nimettömästi. Koska vastausten saaminen on meille FAOn luottamushenkilöille äärimmäisen tärkeää, arvomme Journalistiliittoon kuuluvien vastanneiden kesken S-ryhmän 150 euron lahjakortin. Jos haluat osallistua arvontaan, joudut luonnollisesti kertomaan yhteystietosi. Tässäkään tapauksessa vastauksia ei yhdistetä kenenkään vastanneen persoonaan. Ellet kuulu Journalistiliittoon mutta haluat osallistua arvontaan, ole yhteydessä allekirjoittaneeseen.

Lahjakortin lisäksi arvotaan kaksi Marzia, ystäväni -dokumenttielokuvan DVD:tä ja kaksi Afganistanissa käsintehtyä patalappua. Arvonta järjestetään toukokuussa erikseen ilmoitettavassa tilaisuudessa. Voittajille ilmoitetaan myös sähköpostitse ja palkinnot toimitetaan perille sopimuksen mukaan.

Vastaamiseen menee 5-40 minuuttia sen mukaan, miten perusteellisesti kerrot työstäsi ja Yleisradion maksukäytännöistä kohdallasi. Tässä linkki kyselyyn.

Vastaathan 9.5. mennessä. Kiitos osallistumisesta!

Lisätietoja:
Kirsi Mattila, FAOn puheenjohtaja ja luottamusmies
kirsimattila@kolumbus.fi, 040 5131 829

Arkisto

Pin It on Pinterest