Etusivu » Kevään free-apurahat haettavana

Kevään free-apurahat haettavana

mennessä | helmi 4, 2019 | Yleinen | 0 Kommenttia

Lehdistön freelancereiden apurahat ammatilliseen kouluttautumiseen ovat haettavana 4. helmikuuta – 28. helmikuuta. Haku päättyy kello 16, jolloin sähköisen hakemuksen on oltava jätetty Jokesin sähköiseen apurahajärjestelmään. Hakemus on allekirjoitettava pankkitunnuksilla hakuajan päättymiseen mennessä, muuten sitä ei oteta käsittelyyn.

Apurahoja myönnetään Journalistiliiton freelance-jäsenille ammatillisen kouluttautumisen kuluihin. Jo alkaneisiin koulutuksiin, elinkustannuksiin tai työskentelyyn apurahoja ei myönnetä. Opiskelijoille ei myönnetä näitä apurahoja. Apurahoista seuraa kahden vuoden karenssi Jokesin ja Lehdistön freelancereiden apurahahoitokunnan myöntämiin apurahoihin.
Hoitokunta myöntää myös alle 499 euron pikkustipendejä  kolmelle eri kurssille. Näihin kursseihin myönnetyistä pikkustipendeistä ei tule karenssia muihin Jokesin ja Free-hoitokunnan apurahoihin.

Freelancereille räätälöidyn työnohjauksen osallistumismaksuun myönnetään enintään 270 euron pikkustipendejä. Lisäksi voidaan hakemuksesta tukea matkakuluja, kuitenkin niin ettei apuraha yhteensä ylitä 499 euroa.

Alicen alasin kustannustoimittajille-kurssin osallistumismaksuun myönnetään enintään 450 euron pikkustipendejä. Lisäksi voidaan hakemuksesta tukea matkakuluja, kuitenkin niin ettei apuraha yhteensä ylitä 499 euroa. 

Alice Martinin suomennospajan kurssimaksuun myönnetään enintään 190 euron pikkustipendejä. Lisäksi voidaan hakemuksesta tukea matkakuluja, kuitenkin niin ettei apuraha yhteensä ylitä 499 euroa.

Lue lisää

Arkisto

Pin It on Pinterest