Etusivu » Kähköselle journalistiliiton ansiomerkki

Kähköselle journalistiliiton ansiomerkki

joulu 19, 2019 | Yleinen

Suomen freelance-journalistien pitkäaikainen toiminnanjohtaja Anna Kähkönen on palkittu Suomen journalistiliiton ansiomerkillä. Valintaa perusteltiin seuraavasti:

”Anna on tehnyt pitkän päivätyön freelancereiden aseman puolustamiseksi ja edistämiseksi. Hän on tehnyt sitä isolla sydämellä, asioihin perehtyen ja niistä innostuen, pelottomasti ja tarvittaessa raivokkaasti puolustaen, ketään pelkäämättä.

Vuosien aikana hän on verkottunut laajasti, hän tuntee toimialan ihmiset, virkamiehet, järjestökentän ja tarvittavat viskaalit. Hän on nähnyt alan muutoksen, reagoinut siihen ja on hurjan osaamisen kerännyt asiantuntija, jonka apu on ollut korvaamaton tuhansille freelancereille ympäri Suomen. Määrätietoisen edunvalvonnan ja runsaan koulutustoiminnan lisäksi Anna on pyörittänyt toimiston arkea, tarvittaessa öitä myöten, kotona ja mökkielämän hämyssä.

Annan kohdalla kyse ei ole vain työstä, vaan kokonaisvaltaisesta elämäntavasta, halusta auttaa, koko sydämellään. Ilman hänen kaltaisiaan mikään järjestö ei elä eikä kukoista.”

SFJ onnittelee Kähköstä ja kiittää mahtavasta työstä vuosien aikana!

Arkisto

Pin It on Pinterest