Etusivu » Kähkönen jatkaa toiminnanjohtajana

Kähkönen jatkaa toiminnanjohtajana

mennessä | joulu 12, 2016 | Yleinen | 0 Kommenttia

SFJ:n hallitus päätti joulukuun kokouksessaan palkata yhdistyksen toiminnanjohtajan Anna Kähkösen jatkamaan toistaiseksi tehtävässään. Kähkönen on toiminut määräaikaisesti yhdistyksen toiminnanjohtajana vuoden 2016.
– Ensi vuonna jatketaan jäsenten toivomaa täydennyskoulutusta ja keskitytään edunvalvonnassa erityisesti palkkioihin. Freelancereiden palkkiot ovat laskeneet viimeisen kaksi vuotta ja nyt palkkiotaso on niin alhaalla, että moni joutuu miettimään, kannattaako yritystoimintaa enää jatkaa. Toki monella menee hyvinkin, mutta suunta on ollut selvästi alas päin. Tarkempaa kuvaa tilanteesta saadaan keväällä 2017, kun Journalistiliitto teettää TNS Gallupilla työmarkkinatutkimuksen freelancereilleen. Toivon kovasti, että mahdollisimman moni vastaisi kyselyyn, jotta saamme ajantasaisen kuvan siitä, missä mennään, Kähkönen sanoo.

SFJ järjestää ensi syyskuussa Suomenlinnassa pohjoismaisen freelance-seminaarin, jonne odotetaan 150 vapaata journalistia ja kääntäjää eri pohjoismaista. – Heti keväästä alamme rakentaa tarkempaa ohjelmaa seminaarille. Rahoitus on jo saatu turvalliselle pohjalle tämän vuoden puolella ja ohjelman isot teematkin on jo suunniteltu, Kähkönen kertoo.
Anna Kähkönen toimii SFJ:n toiminnanjohtajan tehtävän lisäksi myös Jokesin asiamiehenä. Lehdistön freelancereiden palveluksessa hän on toiminut pieniä taukoja lukuun ottamatta vuodesta 1989.

Arkisto

Pin It on Pinterest