Etusivu » Journalistien kansainvälinen tapaaminen 13.10.2015

Journalistien kansainvälinen tapaaminen 13.10.2015

mennessä | syys 23, 2015 | Yleinen | 0 Kommenttia

Helsingin Kansainvälinen Lehdistöklubi, Suomen Journalistiliitto ja Suomen freelancer-journalistit järjestävät journalismin kansainvälisyyteen keskittyvän valmistavan seminaarin, johon kutsumme sekä syntyperäisiä suomalaisia että niin pysyvästi Suomeen asettuneita kuin vastikään tulleita kansainvälisiä journalisteja.

Ensimmäinen tapaaminen järjestetään tiistaina 13. lokakuuta 2015 Ravintola Pullman Barin (ent. Helsingin Kansainvälinen Lehdistöklubi) tiloissa Helsingin Rautatieaseman 2. kerroksessa kello 14.00 – 17.00.

Tilaisuuteen mahtuu 40 ensin ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteella:

juha.rekola@journalistiliitto.fi

Kutsumme sekä työsuhteisia että freelance-journalisteja osallistumaan ja antamaan oman panoksensa. Tilaisuuden tarkoituksena on käynnistää keskustelua yleisistä ammatillisista kysymyksistä, verkostoitua ja pyrkiä löytämään alan työtilaisuuksia.

Tavoitteenamme on, että tilaisuus muodostaisi alun eri tahoilta tulevien journalistien tapaamisten sarjalle. Osanottajiksi toivotaan sekä suomalaisia että niin vastikään Suomeen saapuneita kuin täällä jo vakiintuneemmin työskennelleitä kansainvälisiä journalistelja.

Tapaamiselle ei ole laadittu yksityiskohtaista ohjelmaa ajatellen, että osanottajat itse muodostavat aihealueet, joihin tapaamisissa keskitytään.

Ehdotamme kuitenkin seuraavia aiheita:

Verkostoitumismahdollisuudet, suomalaisten ka paikallisten kansainvälisten journalistien yhteistyö sekä työllistymismahdollisuudet.

Vastikään Suomeen saapuneiden kansainvälisten journalistien verkostoitumis- ja yhteistyömahdollisuudet

Tiedonvaihto vastikään Suomeen saapuneiden kansainvälisten journalistien lähtömaiden tilanteesta.

Tilaisuuden kieli on englanti.

Huom.: Vaikka tilaisuus on maksuton, ilmoittautuminen on sitova. Tarjoamme kahvin/teen ja pientä purtavaa.

Helsingin Kansainvälinen Lehdistöklubi

Suomen Journalistiliitto ry

Suomen freelance-journalistit ry

Arkisto

Pin It on Pinterest