Etusivu » Jonas Bendiksen vetää portfoliopajan pohjoismaisessa seminaarissa

Jonas Bendiksen vetää portfoliopajan pohjoismaisessa seminaarissa

mennessä | touko 4, 2017 | freelance-journalisti, journalistit, Nordic freelance-seminar, photojournalist, Yleinen | 0 Kommenttia

Jonas Bendiksen

Norjalainen kuvajournalisti Jonas Bendiksen vetää valokuvaajille portfoliopajan syyskuun seminaarissa. Oslosta toimiva Bendiksen on palkittu muun muassa World Press Photo, International Center of Photography, National Magazine Awards ja Pictures of the Year International -kilpailuissa. Hän on Magnum Photos -kuvatoimiston jäsen ja toiminut sen toimitusjohtajana. Valokuvaajan työn ohessa Bendiksen on julkaissut kirjat Satellites (2006) ja The Places We Live (2008).

Pohjoismaisessa freelance-seminaarissa Bendiksen puhuu syyskuussa ilmestyvästä kirjastaan Second Coming of Jesus Christ, joka kertoo eri puolilla maailmaa toimivista uskonlahkoista, jotka uskovat Jeesuksen palanneen juuri heidän joukkoonsa. Bendikseniltä on valmistumassa aiheesta myös neljäosainen dokumentti.

Puheenvuoronsa lisäksi Bendiksen antaa seminaarissa palautetta kymmenelle kuvajournalistille heidän portfolioistaan. Palautepaja on avoin muillekin seminaariin osallistuville, joten sitä voi tulla seuraamaan ja kuuntelemaan, vaikkei oma portfolio olisikaan arvioitavana. The Future of Freelancing -seminaari järjestetään Suomenlinnassa 15.-16. syyskuuta. Seminaarin ohjelma ja tietoa ilmoittautumisesta löydät täältä.

Arkisto

Pin It on Pinterest