Etusivu » Jokesin kevään apurahat journalisteille nyt haettavana

Jokesin kevään apurahat journalisteille nyt haettavana

mennessä | huhti 28, 2016 | Yleinen | 0 Kommenttia

Journalistisen kulttuurin edistämissäätiön Jokesin kevään apuarahahaku alkaa tänään. Nyt voit hakea 22 400 euron Jokes-apurahaa alaa hyödyttävään tutkimustyöhön, Jyrki A. Juutin muistostipendiä edunvalvontataitojen kehittämiseen sekä 20 000 euron Nova-apurahoja uuden journalistisen sisällön tai julkaisun kehittämiseen. Haettavana ovat myös stipendit säätiön ammatillisille täydennyskoulutuskursseille. Kurssitarjonnassa ovat paikallislehtijournalisteille räätälöity Lukijaa lähelle lehdessä ja verkossa -kurssi, journalististen verkkoyhteisöijien moderointiin osallistuville suunnattu Journalistinen moderointi -kurssi, Videojournalismi-kurssi sekä uusiin journalistisiin juttutyyppeihin perehdyttävä Uudet juttutyypit journalistin työssä -koulutus.
Lisäksi säätiö jakaa 5 000 euron työskentelyapurahoja perusteelliseen tiedonhankintaan ja tarkistukseen perustuvan journalistisen jutun tai julkaisun tekemiseen.

Apurahahakemus on jätettävä Jokesin sähköiseen apurahajärjestelmään 27. toukokuuta mennessä. Hakemukseen liitettävä sitoumus on tulostettava järjestelmästä, allekirjoitettava ja postitettava säätiön osoitteeseen. Sitoumuksen on oltava perillä säätiön toimistolla 3. kesäkuuta mennessä.

Lisätietoa löydät täältä.

Arkisto

Pin It on Pinterest