Etusivu » Jäsenvakuutus

Jäsenvakuutus

Jäsenvakuutukset

Suomen Journalistiliiton jäsenet on vakuutettu Turvassa

Suomen Journalistiliitto on vakuuttanyt jäsenensä vakuutusyhtiö Turvassa.

Voimassa ovat seuraavat jäsenvakuutukset:

1. Liittovakuutus, johon kuuluu vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus. Freelancereilla tapaturmavakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa ympäri vuorokauden, matkustajavakuutus vapaa-ajan matkoilla. Matkavakuutuksessa ovat mukana alle 18-vuotiaat mukana matkustavat lapset ja lapsenlapset.

2. Ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus ammatissa aiheutuvien vahinkojen varalta. Tämän vakuutuksen käyttö vaatii Journalistiliiton hallituksen luvan.

3. Järjestövakuutus järjestötehtävissä sattuvien henkilö- ja esinevahinkojen varalta.

Liiton jäsenet on vakuutettu järjestövakuutuksella, kun he ovat järjestö­ tehtävissä ja -tilaisuuksissa. Järjestötehtäviä ovat mm. liiton järjestämät kokoukset, seminaarit sekä opinto­- ja koulutuspäivät.

Jäsenvvakuutuksen voimassa olo päättyy sen vakuutuskauden (kalenterivuoden) lopussa, jolloin jäsen siirtyy eläkkeelle tai hänen täyttäessään 68 vuotta.

Turvan vakuutuskortti löytyy Pressikortin kääntöpuolelta.

Journalistiliiton vakuutusturva kulkee mukanasi myös uuden TaskuTurva-sovelluksen avulla, joka on ladattavissa iOS- ja Android-puhelimiin. Sovelluksessa näkyy myös reissujasi turvaava matkavakuutuskortti. Jos et voi ladata TaskuTurvaa ja lähdet ulkomaille matkoille, ota jäsenkorttisi mukaan, joka toimii vakuutuskorttinasi. Vakuutustodistuksen saa myös Turvan toimipaikoista tai pyytämällä palvelunumerosta 01019 5110.

Lisää tietoa Turvan sivustolta.

Pin It on Pinterest