Etusivu » Ilmaisia opiskelumahdollisuuksia keväällä ja kesällä

Ilmaisia opiskelumahdollisuuksia keväällä ja kesällä

mennessä | huhti 16, 2020 | Yleinen | 0 Kommenttia

Muuttunut työtilanne saattaa tarjota freelancerille mahdollisuuden syventää osaamistaan journalismin, viestinnän tai jonkun kiinnostavan erityisalan parissa. Suomen freelance-journalistit kokosi esimerkkejä kevään ja kesän kurssitarjonnasta Suomesta ja maailmalta.

Xamkin avoimessa ammattikorkeakoulussa voi opiskella tekijänoikeuksia ilmaiseksi, jos ilmoittautuu ennen 22.4. Kahden opintopisteen kurssi järjestetään verkossa 4.5-30.8.2020. Xamkin avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa myös muita kursseja useilta eri aloilta.

Helsingin avoin yliopisto tarjoaa useita maksuttomia kursseja.

Avoin Karelia-ammattikorkeakoulu on muuttanut kaikki opintonsa maksuttomiksi 1.4.2020 -31.12.2020. Keväällä ja kesällä tarjotaan kursseja mm. yrittäjyydestä, viestinnästä sekä luovasta kirjoittamisesta.

Haaga-Helia tarjoaa koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi lomautetuille ja työttömille mahdollisuuden suorittaa avoimen ammattikorkeakoulun kesäopintoja maksutta. Ammattikorkeakoulu järjestää mm. kursseja jotka liittyvät markkinointiin, viestintään ja tekstin editointiin.

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto tarjoaa maksuttomia avoimia yliopisto-opintoja Keski-Suomalaisille. Ilmaisissa opinnoissa on muun muassa markkinointiviestinnän kursseja.

Pennsylvanian yliopisto järjestää ilmaisen englannin kurssin journalisteille joiden äidinkieli on jokin muu kuin englanti. Kurssimaksusta on mahdollista hakea vapautusta.

Illinoisin yliopisto järjestää ilmaisen datan visualisointikurssin, joka alkaa 27.4. Kurssin alussa järjestetään nopea python-ohjelmointikielen kertaus. Kurssitodistus on maksullinen.

Myös monet muut koulutuksen tarjoajat järjestävät ilmaista tai kohtuuhintaista koulutusta eri puolilla Suomea. Verkossa järjestettäviä online-kursseja järjestetään myös monissa ulkomaisissa yliopistoissa.

Arkisto

Pin It on Pinterest