Etusivu » Hannu Hallamaa on Journalistiliiton uusi free-asiamies

Hannu Hallamaa on Journalistiliiton uusi free-asiamies

mennessä | touko 19, 2017 | Yleinen | 0 Kommenttia

Hannu Hallamaa ottaa free-asiat hoitoonsa Journalistiliitossa.

Journalistiliiton freelancereita neuvoo ja auttaa kesäkuun alusta alkaen uusi työehtoasiamies Hannu Hallamaa, 38.  Hänen tehtäväkenttänsä kattaa jatkossa itsensätyöllistäjä-, freelance- ja yrittäjäasiat.

Journalismi ja mediamaailma on Hallamaalle tuttu. Hän on on työskennellyt toimittajana muun muassa Kouvolan Sanomissa, STT:llä, YLE:ssä ja Suomen Yrittäjien viestinnässä toimittajana. Hallamaan oikeustieteen opinnot ovat loppusuoralla ja hän on erikoistunut sopimusjuridiikkaan.

“Jos Suomen Yrittäjissä pohdittiin, miten itsensätyöllistäjät ilman yrittäjäidentiteettiä saataisiin sitoutettua yrittäjäjärjestöön, Journalistiliitossa pohditaan, miten yrittäjäjäsenet saataisiin sitoutettua ammattiyhdistysliikkeeseen ja tuntemaan se omakseen, ” Hallamaa kuvaa hyppäämistä Yrittäjistä Journalistiliittoon.

Hänen työkenttäänsä kuuluvat jatkossa freelancereiden ja yrittäjien asiat sekä YLE:n Yhtyneet-sopimuksen piirissä toimivien freelancereiden asiat.

“Olen iloinen, että minut valittiin tehtävään.  Toivon että jäsenet ottavat rohkeasti yhteyttä ja kertovat huolistaan ja toiveistaan.”

Arkisto

Pin It on Pinterest