Etusivu » Haluatko tutustua kehitysmaasta tulevaan kollegaan?

Haluatko tutustua kehitysmaasta tulevaan kollegaan?

mennessä | huhti 26, 2016 | Yleinen | 0 Kommenttia

UNESCOn lehdistövapauden päivä lähestyy ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua kehitysmaiden kollegoihin.

Ulkoministeriö tiedottaa:

Millaista on työskennellä toimittajana Keniassa, Etiopiassa, Thaimaassa tai Myanmarissa juuri nyt? Haluaisitko tutustua kollegaan ja kertoa samalla omasta toimittajan arjestasi?

UNESCOn lehdistövapaudenpäivän tapahtuma kokoaa Helsinkiin 3.–4.5. yli 800 sananvapaudesta, tiedonsaannista ja toimittajien turvallisuudesta kiinnostunutta osanottajaa eri puolilta maailmaa. Ulkoministeriö tukee 21 kehitysmaista tulevan toimittajan osallistumista tapahtumaan sekä järjestää viikon aikana Suomessa myös muuta teemaan liittyvää ohjelmaa.

Mukana on toimittajia 16 maasta: Myanmar, Afganistan, Nepal, Thaimaa, Namibia, Kenia, Somalia, Tansania, Egypti, Tunisia, Libya, Etiopia, Sambia, Etelä-Afrikka, Botswana, Mosambik, Nigeria. Mukana sekä nuorempia toimittajia että pitkän linjan sananvapausaktivisteja esimerkiksi Myanmarista, Thaimaasta ja Namibiasta.

Haluamme tarjota mahdollisuuden kutsua yksi tai muutamia vieraistamme vierailulle toimitukseenne tai muuten tutustua – puolin ja toisin.

Sopiva mahdollisuus yhteiselle ajalle on esimerkiksi torstaina 5.5. klo 16 eteenpäin tai konferenssin aikana tiistaina 3.5. ja keskiviikkona 4.5. Kaikki vieraat puhuvat englantia.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan pikaisesti – ota yhteyttä: tiedottaja Kirsi Pere, ulkoministeriön kehitysviestintä, kirsi.pere@formin.fi tai p. 050 462 6313.

Arkisto

Pin It on Pinterest