Etusivu » Hae Oderin residenssiin

Hae Oderin residenssiin

mennessä | helmi 12, 2019 | Yleinen | 0 Kommenttia

SFJ on varannut jäsenilleen kaksi residenssiijaksoa Särön Oderin residenssiin 6. – 20.4. 2019. Särön residenssiin valitaan osallistujat apurahahaun kautta. Haku päättyy 28. helmikuuta.

Särön Oder-residenssi on Särö ry:n ylläpitämä taiteilijaresidenssi Saksan itärajalla, Frankfurt an der Oderin kaupungissa.

Residenssissä voit asua ja työskennellä rauhallisessa mutta kiinnostavassa ympäristössä. Residenssiasunnosta on hulppeat näköalat Saksan ja Puolan vuolaalle rajajoelle, Oderille. Berliinistä Frankfurtiin on tunnin junamatka, ja junia kulkee miltei vuorokauden ympäri. Kaksoiskaupunki Slubicen keskusta Puolan puolella edullisine ravintoloineen on kävelymatkan päässä.

Residenssi on tarkoitettu kirjallisuuden, journalismin, kääntämisen, tieteen, kuvataiteen, valokuvauksen, sarjakuvan, graafisen suunnittelun, musiikin, teatterin ja typografian parissa ammattimaisesti työskenteleville ja näitä aloja opiskeleville henkilöille. Muusikot ja kuvataiteilijat voivat vuokrata erillisen työhuoneen samasta korttelista edullisesti.

Frankfurt an der Oderin residenssissä on kaksi huonetta. Residenssipaikkaa haetaan apurahahakuna, ja residenssijaksot jaetaan perusteluiden ja työsuunnitelmien perusteella. Nämä apurahat on tarkoitettu vain Journalistiliiton lehdistölle työskenteleville freelance-jäsenille.

Jaossa on kaksi kahden viikon residenssijaksoa. Toisessa huoneessa mahtuu majoittumaan kaksi, toisessa yksi residenssivieras. Kerro hakemuksessasi haetko yhden vai kahden hengen huonetta. Residenssivuokra on 364 euroa. Voit myös hakea tukea kotimaan matkoihin, mutta kuitenkin niin, että apurahan yhteissumma on korkeintaan 499 euroa. Näistä alle 500 euron residenssiapurahoista ei tule karenssia Lehdistön freelancereiden apurahoihin.

Lue lisää apurahan hakemisesta.

Arkisto

Pin It on Pinterest