Etusivu » Hae apurahaa ammattitaidon ylläpitoon

Hae apurahaa ammattitaidon ylläpitoon

elo 1, 2017 | Yleinen

Lehdistön freelancereiden apurahat syksyn 2017 ammatillisiin koulutuksiin ovat nyt haettavissa. Haku päättyy 1. syyskuuta kello 17.00.

Apurahoja myönnetään ammattitaidon ylläpitoon, ammatillisesti perusteltuihin koulutuksiin ja seminaareihin. Apurahoja myönnetään niille Journalistiliiton lehdistöyhdistyksien freelance-jäsenille, joiden Kopiosto-valtakirja on luovutettu liitolle. Apurahoja ei myönnetä takautuvasti jo alkaneisiin tai toteutuneisiin hankkeisiin, eikä työmatkoihin tai perusopintoihin. Opiskelijoille apurahoja ei myönnetä. Myönnetystä apurahasta seuraa kolmen vuoden karenssi näihin apurahoihin.

Apurahoja haetaan Journalistisen kulttuurin edistämissäätiön sähköisen apurahajärjestelmän kautta. Hakemukseen liittyvä sitoumuslomake tulee allekirjoittaa ja postittaa SFJ:n toimistolle. Lomakkeen on oltava perillä viimeistään 7. syyskuuta.

Jos Helsingissä syyskuussa järjestettävään pohjoismaiseen freelance-seminaariin tulee peruutuspaikkoja, yhdistys ilmoittaa siitä erikseen elokuun lopulla. Tällä hetkellä seminaarin suomalaisille varatut paikat on loppuun myyty. Jos paikkoja vapautuu, voit hakea tässä haussa myös pikkustipendiä seminaarin osallistumismaksuun, matkoihin ja majoitukseen. Näistä alle 500 euron pikkustipendeistä ei seuraa karenssia apurahoihin.

Arkisto

Pin It on Pinterest