Etusivu » Freeuutiset 27.3.2015

Freeuutiset 27.3.2015

mennessä | maalis 28, 2015 | Yleinen | 0 Kommenttia

Freeuutiset 27.3.2015

Tarkkana esitäytettyjen veroilmoitusten kanssa – bugeja havaittu!

Joko saat Journalistiliiton uutiskirjeen?

Operaatio Vakiduuni – nollasopimuksia vastaan. Käy allekirjoittamassa

 

Tarkkana esitäytettyjen veroilmoitusten kanssa – bugeja havaittu!

Erityisesti toiminimen harjoittajien, mutta mahdollisesti myös muiden, esitäytettyihin veroilmoituksiin on jo useampana vuonna ilmestynyt sivulle kolme eli ilmoituksen erittelyosaan ”käyttökorvauksen” nimikkeellä  mm. Otavamedian ja Sanoman maksamia palkkioita. Tämä tarkoittaa, että palkkiot ovat kirjaantuneet tuloiksenne kahteen kertaan. Asiasta on edellisvuosina huomautettu verottajalle, mutta jälleen tänä vuonna virheitä on ilmaantunut..

Siis, jos esitäytetyssä veroilmoituksessanne on tällaisia tuloeriä käyttökorvauksen nimellä, oikaiskaa veroilmoitustanne välttyäksenne turhilta jälkiveroilta (tai vastaavasti saadaksenne  palautuksenne oikean suuruisina).

Joko saat Journalistiliiton uutiskirjeen?

Journalistiliitto otti jokin aika sitten uudeksi tiedotuskanavakseen tällä hetkellä noin kahden viikoin välein ilmestyvän sähköpostitse toimitettavan uutiskirjeen. Uutiskirjeessä julkaistaan aineistoa, jota kaikkea ei välttämättä löydy liiton verrkosivuilta, joten jos haluat pysyä jyvällä, mitä liitossa ja alalla tapahtuu, käy tilaamassa uutiskirje itsellesi. Kirjettä ei siis lähetetä automaattisesti kaikille, vaan vain tilaamisen perusteella – luonnollisesti uutiskirje on ilmainen palvelu. Löydät tien uutiskirjeen tilaamiseen Journalistiliiton verkkosivujen www.journalistiliitto.fi etusivulta.

Operaatio Vakiduuni – nollasopimuksia vastaan. Käy allekirjoittamassa

Verkossa on käynnistetty operaatio nollatuntisopimuksien poistamiseksi. Operaatio Vakiduuniksi nimitetyllä kampanjalla on tarkoitus koota riittävä määrä allekirjoituksia asiaa koskevan kansalaisaloitteen tekemiseksi eduskunnalle. Kampanjan sivuilla operaatiovakiduuni.fi muun muassa useiden liittojen edustajat kirjoittavat kampanjan tärkeydestä. Sivuilla on myös linkki kansalaisaloitteen allekirjoittamiseen. Tätä kirjoitettaessa, perjantai-iltapäivällä 27.3., allekirjoituksia oli yli 30 000, joten lisää kaivataan. Asia on tärkeä myös meille freelancereille, joten kipin kapin allekirjoittamaan.

 

Arkisto

Pin It on Pinterest