Etusivu » Freeseminaari 13.-14.3. Helsingissä

Freeseminaari 13.-14.3. Helsingissä

helmi 4, 2015 | Yleinen

Tervetuloa kuulemaan freetyön uusista muodoista, saamaan näkökulmia jaksamiseen ja perehtymään kyberhyökkäyksen anatomiaan! Vertaistukea ja keskustelua on tarjolla runsaasti, ja liiton edunvalvojat ovat paikalla vastaamassa kysymyksiisi. Seminaarin ohjelman näet tästä.

Seminaari on maksuton. SJL korvaa matkakulut (edullisinta välinettä käyttäen) ja majoituksen Helsingin alueen ulkopuolelta tuleville. Lounaat, kahvit ja illallinen kuuluvat myös seminaaripakettiin.

Seminaariin mahtuu mukaan 50 SJL:n freejäsentä. Ilmoittaudu 25.2. mennessä! Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin mukaan mahtuu, etusija annetaan niille, jotka eivät olleet mukana viime vuoden freeseminaarissa. Otamme sähköpostitse yhtyettä kaikkiin ilmoittautuneisiin viimeistään 27.2. ja vahvistamme koulutuspaikan. Ilmoittautuminen on sitova! Jos koulutukseen hyväksytty jättää koulutuspaikan käyttämättä, häneltä veloitetaan 50 euron peruutusmaksu. Käyttämättömästä majoituspaketista 100 e peruutusmaksu (maksuton peruutus vain lääkärintodistuksella). Lisätietoja tilaisuudesta antaa koulutusasiamies Nina.Porra@journalistiliitto.fi.

Arkisto

Pin It on Pinterest