Etusivu » Freeluettelo 2021 ilmestyy tammikuussa

Freeluettelo 2021 ilmestyy tammikuussa

mennessä | marras 11, 2020 | Yleinen | 0 Kommenttia

Suomen freelance-journalistien ylläpitämä freeluettelo yhdistää ammattitaitoiset free-journalistit samaan osoitteeseen. Freelance-pohjalta toimiva ammattitaitoinen journalisti on monelle ostavalle toimittajalle, tuottajalle tai kustantajalle lisäarvoa tuova mainio yhteistyökumppani.

Kaikki luettelossa palvelujaan tarjoavat kuuluvat Suomen Journalistiliittoon. Sen freelance-jäseniksi pääsevät vain päätoimisesti journalistista työtä tekevät ihmiset, jotka ovat osoittaneet osaamisensa.

Freeluettelo löytyy osoitteesta freeluettelo.fi. Toimeksiantaja voi hakea freelanceria erilaisten hakutoimintojen avulla. Luettelossa on toimittajien ja valokuvaajien lisäksi graafikoita, videokuvaajia, kääntäjiä ja kustannustoimittajia.

Vuonna 2021 freeluettelo ilmestyy myös painettuna. Painettu freeluettelo tavoittaa kattavasti kaupallisen mediakentän sillä luetteloa jaetaan lehtien ja sähköisen median toimituksiin, mainos- ja viestintätoimistoille, ilmoittajille ja sitä voi ti­lata veloituksetta Suomen freelance-journa­listien toimistosta.

Painettuun freeluettelon mainosmyynnistä vastaa Markku Rytkönen / BF-media. Luettelo ilmestyy tammikuussa 2021.

Freelancer, päivitä tietosi

Free-luettelossa jokainen freelancer voi kertoa omasta erityisosaamisestaan ja lisätä omille sivuilleen myös työnäytteitä.Freeluettelon käyttöliittymää on uudistettu syksyllä 2020, ja nyt omat tiedot on entistä helpompaa täyttää.

Lue ensin ohjeet:

Tietoa freeluettelon käyttäjälle: ohjeita profiilin tekemiseen ja neuvoja yleisimpiin ongelmatilanteisiin

Freeluetteloon pääsee kirjautumaan freeluettelo.fi -sivun alareunan palkista tai menemällä suoraan osoitteeseen https://freeluettelo.fi/login/login.php

Arkisto

Pin It on Pinterest