Etusivu » Free your mind -tapahtumaan ja Rikastu ryhmässä -työnohjaukseen voi nyt hakea pikkustipendejä

Free your mind -tapahtumaan ja Rikastu ryhmässä -työnohjaukseen voi nyt hakea pikkustipendejä

mennessä | elo 10, 2022 | apurahat | 0 Kommenttia

Lehdistön freelancereiden apurahahoitokunta myöntää enintään 499 euron pikkustipendejä Free your mind -tapahtumaan ja Rikastu ryhmässä -työnohjaukseen. Pikkustipendit ovat haettavana 10.–31.8.2022. Haku päättyy kello 23.30.

Suomen freelance-journalistit järjestää Free your mind -teemapäivän perjantaina 11.11.2022 hotelli Rantapuistossa Helsingissä. Tapahtumassa pureudutaan tulevaisuuteen ja freelancerina kehittymiseen. Mitä journalistin olisi hyvä tietää tulevaisuusajattelusta? Millainen on journalistin rooli ilmastokriisin ajassa? Miten ratkoa freelancerina työskentelyn haasteita? Tutustu ohjelmaan tästä linkistä.

Apurahaa voi hakea 270 euron osallistumismaksuun ja pitkämatkalaiset lisäksi enintään 206 euron majoituskuluihin (103 euroa per yö) ja matkakuluihin. Illallinen on omakustanteinen (53 euroa + juomat).

Tiina Komin vetämä Rikastu ryhmässä -työnohjaus perustuu ajatukseen, että yksin on vaikea kehittää bisnestä. Työnohjausryhmässä käsitellään keskustellen ja harjoitusten avulla freelancereille tärkeitä asioita. Syyskuussa Helsingissä aloittava työnohjausryhmä on räätälöity vapaille journalisteille, visualisteille, kääntäjille ja kustannustoimittajille.

Apurahaa voi hakea 340 euroa kurssimaksuun ja pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevat lisäksi matkakuluihin. Kurssimaksu on kokonaisuudessaan 380 euroa, eli siinä on 40 euron omavastuuosuus.

Free-pikkustipendi ei vaikuta muihin apurahoihin, eli sitä voi hakea, vaikka olisi saanut hiljattain lehdistön freelance-apurahan tai Journalistisen kulttuurin edistämissäätiön apurahan. Pikkustipendi ei myöskään aiheuta karenssia muihin apurahoihin.

Lue lisää ja katso hakuohjeet Apurahat-sivulta.

Free your mind -tapahtumaan voi hakea apurahamenettelyllä tästä linkistä.

Rikastu ryhmässä -työnohjaukseen voi hakea apurahamenettelyllä tästä linkistä.

Arkisto

Pin It on Pinterest