Etusivu » Free-stipendien hakuaikaa jatketaan

Free-stipendien hakuaikaa jatketaan

mennessä | joulu 12, 2017 | Yleinen | 0 Kommenttia

Lehdistön freelancereiden apurahahoitokunta on päättänyt jatkaa pikkustipendien hakuaikaa. Haku päättyy 15. tammikuuta 2018 kello 17.00, jolloin apurahahakemuksen tulee olla jätetty Jokes-säätiön sähköiseen apurahajärjestelmään. Valitse apurahan käyttökohteeksi freelance-apuraha. Järjestelmästä tulostettava sitoumuslomake tulee postittaa allekirjoitettuna SFJ:n toimistolle 24. tammikuuta mennessä.

Nyt voit hakea pikkustipendiä Särön residenssiin, Henkilö- ja katukuvaustyöpajaan Lissabonissa sekä Mobiilivideokurssille. Särön residenssiapurahoja on jaossa kaksi, Mobiiliideokurssille valitaan 12 ja Lissabonin katukuvauskurssille 10 journalistia. Pikkustipendin suuruus on korkeintaan 490 euroa ja siitä ei seuraa karenssia muihin apurahoihin.

Nämä apurahat on suunnattu lehdistölle työskenteleville freelance-journalisteille. Hakijan tulee maksaa Journalistiliitolle freelance-jäsenmaksua. Opiskelijoille näitä apurahoja ei myönnetä. Hakijana olevan SJL:n jäsenen jäsenmaksun tulee olla maksettu ja Kopiosto-valtakirjan luovutettu Journalistiliitolle.

Lue lisää

Arkisto

Pin It on Pinterest