Etusivu » Free-journalisteille toinen työnohjausryhmä tammikuussa

Free-journalisteille toinen työnohjausryhmä tammikuussa

mennessä | marras 14, 2016 | Yleinen | 0 Kommenttia

Mainiot ideat, hyvät jutut tai oivaltavat kuvat eivät takaa menestystä. Yksin on vaikea kehittää bisnestä. Siihen tarvitaan ihmisiä. Vuorovaikutus on avain ammatilliseen kehittymiseen.
Vapaille journalisteille ja kääntäjille räätälöidyssä työnohjausryhmässä käsitellään freelancereille tärkeitä asioita, kuten liikevaihdon kasvattamista, kilpailukyvyn parantamista, itsensä johtamista, ajanhallintaa, epävarmuuden sietämistä, talouden tasapainottamista, markkinointia sekä uusien tuotteiden ja palvelujen kehittämistä. Tavoitteiden asettaminen konkreettiseen muotoon auttaa tekemään niistä totta.
Ryhmää ohjaa voimavarakeskeinen työnohjaaja, kouluttaja, innovaattori ja freelance-toimittaja Tiina Komi, joka on erikoistunut itsensätyöllistäjien sparraamiseen.
Rikastu ryhmässä – työnohjaus käynnistyy 24.1.2017 klo 10.00-12.00 Hietalahdenrannassa Helsingissä. Ryhmä kokoontuu kymmenen kertaa 3–5 viikon välein. Kesällä on pidempi tauko. Mukaan mahtuu kymmenen henkeä.
Rikastu ryhmässä -työnohjaus maksaa 220 euroa henkeä kohden. Työnohjaukseen ja matkakuluihin voi anoa Lehdistön freelancereiden alle 500 euron pikkustipendejä, joista ei tule karenssia muihin apurahoihin. Apurahahaku alkoi 14. marraskuuta ja päättyy 28. marraskuuta kello 17.
Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset Tiina Komille tiina.komi@kolumbus.fi.
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Arkisto

Pin It on Pinterest