Etusivu » Free-apurahojen haku alkaa elokuun puolivälissä

Free-apurahojen haku alkaa elokuun puolivälissä

mennessä | elo 3, 2018 | Yleinen | 0 Kommenttia

Lehdistön freelancereiden apurahat ammatillisiin koulutuksiin sekä pikkustipendit pohjoismaiseen freelance-seminaariin osallistumiseen ovat haettavana 13. elokuuta alkaen. Haku päättyy 27.8. kello 16, jolloin apurahahakemuksen tulee olla jätetty Jokesin sähköiseen apurahajärjestelmään. Merkiksi apurahan käyttökohteeksi freelance-apuraha.
Hakemukseen liittyvä sitoumus tulostetaan apurahajärjestelmästä, allekirjoitetaan ja postitetaan SFJ:n toimistolle 31.8. mennessä.

Lehdistön freelancereiden apurahat on suunnattu lehdistölle työskenteleville freelance-journalisteille ja niitä myönnetään ammatilliseen kouluttautumiseen, esimerkiksi kursseihin ja seminaareihin. Laitehankintoihin tai työskentelyyn apurahoja ei myönnetä. Apurahoilla ei voi myöskään rahoittaa juttu- tai kuvausmatkoja. Opiskelijoille näitä apurahoja ei myönnetä. Hakijana olevan SJL:n jäsenen jäsenmaksun tulee olla maksettu ja Kopiosto-valtakirjan luovutettu Journalistiliitolle. Apurahoista tulee kolmen vuoden karenssi.

Malmön pohjoismaiseen freelance-seminaariin ja Sujuvasti kameran edessä -kurssiin osallistumiseen myönnetään pikkustipendejä, joista ei seuraa karessia. Seminaarin osallistumismaksuun sekä matka- ja majoitus kuluihin myönnetään yhteensä enintään 499 euron stipendejä.

Lisätietoa hoitokunnan sihteeriltä, 045 619 9958 tai yhdistys@freet.fi.

Arkisto

Pin It on Pinterest