Etusivu » Anna-Sofia Nieminen on vakinaistettu SFJ:n toiminnanjohtajaksi

Anna-Sofia Nieminen on vakinaistettu SFJ:n toiminnanjohtajaksi

touko 22, 2024 | Yleinen

Anna-Sofia Nieminen (oik.) jatkaa Suomen freelance-journalistien toiminnanjohtajana vakituisesti. Hän on sijaistanut toiminnanjohtaja Hanna Kaisa Hokkasta (vas.) tämän perhe- ja opintovapaiden ajan lokakuusta 2021 lähtien.

Nieminen on taustaltaan vapaa toimittaja. Hän on aiemmin ollut Suomen freelance-journalistien hallituksessa ja varapuheenjohtajana.

”Olen innoissani, että saan jatkaa toiminnanjohtajana työskentelyä freelancerien aseman parantamiseksi. Meneillään on paljon kiinnostavia asioita, kuten työ itsensätyöllistäjien kollektiivisten neuvottelujen käynnistämiseksi ja Pohjoismaisen freelance-seminaarin järjestäminen syksyllä Helsingissä”, Nieminen sanoo.

Hokkasen työsuhde päättyy kesäkuun lopussa. Hän jää pois toiminnanjohtajan tehtävästä, koska jatkaa opintojaan ja freelance-toimittajan töitä.

Nieminen työskentelee 80-prosenttisella työajalla, pääosin maanantaista torstaihin. SFJ:n toimisto on kesätauolla toiminnanjohtajan loman ajan 7.6.–14.7.2024.

Hanna Kaisa Hokkanen ja Anna-Sofia Nieminen kukitettiin Suomen freelance-journalistien hallituksen kokouksen yhteydessä 22.5.2024. Kuva: Else Kyhälä

Arkisto

Pin It on Pinterest